Så här följer man Elimkyrkans livesändning av söndagsgudstjänsterna.

1. 1.   Logga in på Facebookkonto på valfri enhet (mobil/platta/dator)   www.facebook.com
  2. 2.   Skriv in följande i ditt sökfält “Pingstkyrkan Elim Trelleborg” och klicka på sök.

F1
  1. 3.   Leta upp Pingstkyrkan Elim Trelleborgs sida i sökresultatet och klicka på länken
F2
  1. 4.   Om du inte redan gör det, klicka på “Gilla” och “Följ”, då kommer du att få notiser om vår aktivitet på Facebook och således inte missa någon information. Klicka gärna på “Dela” för att dela sidan med dina vänner.
  1. 5.   Scrolla ner för att se vår livesändning. Det kommer att vara en av de översta inläggen, Våra live-sändningar kommer att starta kl. 11.00. Gudstjänsterna kommer att ligga kvar på vår sida för de som missat sändningen eller vill se den senare.

Om du inte har någor Facebook konto !!!

1. För att följa gudstjänsten live eller se den i efterhand,
  2. klicka på Facebook-ikonen här,
    så kommer du direkt till vår sida och scrolla ner till
  3. den sändning du är intresserad av.
Facebook logo