BuiltWithNOF

webmaster

Verksamhet

Vi är en öppen kyrka där alla är välkomna att deltaga i våra gudstjänster och andra samlingar.

Vi har offentliga gudstjänster på söndagarna, kl 11 på vintern och kl 10 på sommaren. Det finns också plats i Alpha-grupper på torsdagarna för dig som är nyfiken på vad tron på Gud innebär. För dig som har kommit längre på vägen samlas vi till bön på tisdagskvällar. Dessutom har vi gemensamma dagledigträffar med övriga kyrkor i Trelleborg. Ungdomarna samlas på fredagar i olika åldrar.

Församlingen driver en Second Hand Butik på Hedvägen 176 tillsammans med PMU och vi är mycket intresserade av mission och u-landsarbete. ButikSecond Hand butiken har öppet torsdagar 12 - 18 och lördagar 10 - 14. Inlämning kan ske tisdag och onsdag kl 9 - 12, torsdag kl 10 - 17, fredag kl 9 - 12 samt lördag kl 10 - 13.  Passa på att prova vårt nya kafé, där du också kan köpa nybakade wienerbröd och kalla drycker.

Vill du vara med i en fin arbetsgemenskap och samtidigt göra en insats för nöden i världen, så hör av dig. Några timmar i veckan ger en stor tillfredställelse och underlättar för alla involverade.