Pingstkyrkan Elim


Elim church outside

Varmt välkommen till vår frikyrka i Trelleborg! Vi är en åldersblandad och multietnisk pingstkyrka med många barn och ungdomar och flera olika verksamheter för alla åldrar. Vi är en församlingsfamilj med passion för att se Guds rike utbredas och människor berörda av Gud. Vi brinner för att göra Jesus känd, trodd och efterföljd i trelleborg med omnejd.
Vi hoppas att du ska upptäcka livet med Jesus och även känna dig varmt välkommen i vår församlingsgemeskap!

Aktuellt


Featured news
Featured news


Vi har glädjen att arrangera en påskkonferens i samverkan med Israels Vänner och Malmö International Church. Tema är att Återupptäcka, Återerövra och Proklamera påskens budskap om evangelium och lärjungaskap. Talare är bl.a. bibellärare Dan Johansson, professor Torbjörn Aronson, Carlos Villablanca som är Israels vänners verksamhetsledare, Maria Owiredu som under våren lägger fram sin doktorsavhandling om de svenska partiernas syn på Israel, samt pastorsparet Ingmar & Tina Aronson. Varmt välkommen att fira påsken med oss!

Gudstjänst och söndagsskola


SÖNDAGAR 11:00

Våra gudstjänster präglas av sång, bön och undervisning från bibeln. Efter gudstjänsten är det gemenskap och mingel med fika. Många människor i alla åldrar söker sig till våra gudstjänster. Predikan tolkas ofta till engelska och predikotexten finns även översatt till flera olika språk. Barnen samlas till söndagskola under tiden gudstjänsten pågår. Efter gudstjänsten är det gemenskap och mingel med fika. Du och din familj är varmt välkommen att besöka oss. Det är fri parkering mellan kyrkan och Coop.
Vi hoppas du ska känna dig hemma!


Alphakurs


TORSDAGAR 19:00


Alpha är en kurs på 8-11 veckor där vi möts för att samtala kring de stora frågorna i livet. Vi vill ge dig chansen att utforska vad kristen tro kan få betyda för dig. Vi möts i en avslappnad och välkomnande atmosfär med utrymme för reflektion och där du får komma med alla dina frågor.

Alpha flyer

Café Oasen


Oasen poster

Ungdomsträffar


FREDAGAR 19:00

Ungdomarna (13-25 år) samlas på fredagar i kyrkan för möte, gemenskap och olika aktiviteter.
Häng på!


Följ UNGAELIM på Instagram
Youth meeting

Sportaktiviteter i Pilehallen


LÖRDAGAR 13:00-15:00

I nybyggda Pilehallen har vi sportaktiviteter för alla ungdomar. Oftast spelar vi fotboll men det finns möjlighet till många andra aktiviteter med. Hallen ligger mellan kyrkan och City Gross.


Indoor soccer

Kraftkällan


TISDAGAR 19:00

Vi tror på att Gud hör och besvarar bön och vi har många berättelser om betydelsen av bön och inte minst gemensam församlingsbön.


Praying hands
Till sidans topp