Aktuellt


Featured news

Pingstkyrkan Elim


Varmt välkommen till vår frikyrka i Trelleborg!
Vi är en åldersblandad och multietnisk pingstkyrka med många barn och ungdomar och flera olika verksamheter för alla åldrar. Vi är en församlingsfamilj med passion för att se Guds rike utbredas och människor berörda av Gud. Vi brinner för att göra Jesus känd, trodd och efterföljd i Trelleborg med omnejd. Vi hoppas att du ska upptäcka livet med Jesus och även känna dig varmt välkommen i vår församlingsgemenskap!


Elim church

Gudstjänst och söndagsskola


SÖNDAGAR 11:00

Våra gudstjänster präglas av sång, bön och undervisning från bibeln. Efter gudstjänsten är det gemenskap och mingel med fika. Många människor i alla åldrar söker sig till våra gudstjänster. Predikan tolkas ofta till engelska och predikotexten finns även översatt till flera olika språk. Barnen samlas till söndagskola under tiden gudstjänsten pågår. Efter gudstjänsten är det gemenskap och mingel med fika. Du och din familj är varmt välkommen att besöka oss. Det är fri parkering mellan kyrkan och Coop. Vi hoppas du ska känna dig hemma!


Alphakurs


NÄSTA ALPHA-KURS STARTAR TILL HÖSTEN - DATUM FASTSTÄLLS SENARE


TORSDAGAR 19:00

Alpha är en kurs på 8-11 veckor där vi möts för att samtala kring de stora frågorna i livet. Vi vill ge dig chansen att utforska vad kristen tro kan få betyda för dig. Vi möts i en avslappnad och välkomnande atmosfär med utrymme för reflektion och där du får komma med alla dina frågor.Café Oasen


JUST NU SOMMARUPPEHÅLL - UPPSTART IGEN DEN 14 AUGUSTI


Oasen poster

Ungdomsträffar


FREDAGAR 19:00

Ungdomarna (13-25 år) samlas på fredagar i kyrkan för möte, gemenskap och olika aktiviteter.
Häng på!


Följ UNGAELIM på InstagramIdrottsaktiviteter i Pilehallen


JUST NU SOMMARUPPEHÅLL - UPPSTART IGEN DEN 17 AUGUSTI


LÖRDAGAR 13:00-15:00

I nybyggda Pilehallen har vi idrottsaktiviteter på lördagar, oftast spelar vi fotboll men det finns möjlighet till många andra aktiviteter med. Hallen ligger mellan kyrkan och City Gross.

Följ ELIMPILEHALLEN på InstagramKraftkällan


TISDAGAR 19:00

Vi tror på att Gud hör och besvarar bön och vi har många berättelser om betydelsen av bön och inte minst gemensam församlingsbön.

Praying hands